Пошук

  • ua
  • ru

Цифрова фотокамера Nikon Coolpix P1000

Код: 6423787

  • CMOS-матриця на 16.0 млн. ефективних пікселів
  • Змінні об'єктиви
  • Карти пам'яті SD, SDHC
Немає в наявності Подивитися схожі товари →

Характеристики

  • Сенсор зображення Матриця: КМОН-матриця формату 1/2.3" Загальна кількість пікселів: 16.79 млн Кількість ефективних пікселів: 16.0 млн
  • Формат збереження зображень Фотографії: JPEG, RAW; відеоролики: MOV (відео: H.264/MPEG-4, звук: стерео AAC)
  • Роздільна здатність зображення 16 M 4608 x 3456, 8 M 3264 x 2448, 4 M 2272 x 1704, 2 M 1600 x 1200, 16:9 12 M 4608 x 2592, 3:2 14 M 4608 x 3072, 1:1 12 M 3456 x 3456
  • Співвідношення сторін зображення 16: 9, 1: 1
  • Світлочутливість Авто, [W]: прибл. від 0.3 до 12 м, прибл. 5-8 м (фокусна відстань еквівалентна 2000 мм у форматі 35 мм [135]); коли фокусна відстань еквівалентна 3000 мм у форматі 35 мм [135]: прибл. 7-8.2 м (чутливість ISO 3200), прибл. 7-11 м (чутливість ISO: 6400)
  • Об'ектив Об'єктив NIKKOR з 125-кратним оптичним зумом
  • Фокусування До 4 разів (кут зору еквівалентний куту зору об'єктива з фокусною відстанню прибл. 12 000 мм у форматі 35 мм [135]); до 3.6 разів при запису відеороликів у форматі 2160/30p (4K UHD) або 2160/25p (4K UHD)
  • Режими автофокусування Фокусна відстань: 4.3-539 мм (кут зору еквівалентний куту зору об'єктива з фокусною відстанню 24-3000 мм для формату 35 мм [135]) Діафрагма: f/2.8-8 Конструкція об'єктива: 17 елементів у 12 групах (5 елементів зі скла ED і 1 елемент зі скла Super ED) Система зменшення вібрації: Зміщення лінз (фотозйомка), комбінація зміщення лінз і електронного VR (відеозйомка)
  • Діапазон фокусування [W]: прибл. від 30 см до безкінченості, [T]: прибл. від 7 м до безкінечності, режим макрозйомки: прибл. від 1 см до безкінечності (в ширококутному режимі зйомки), прибл. від 7 м до безкінечності (у режимі телефото). Усі відстані вимірюються від центру передньої поверхні лінзи
  • Витримка від -2.0 до +2.0 EV з кроком 1/3 EV
  • Експозамір Програмний автоматичний режим експозиції з гнучкою програмою, автоматичний режим з пріоритетом витримки, автоматичний режим з пріоритетом діафрагми, ручний режим, брекетінг експозиції, корекція експозиції (від -2.0 до +2.0 EV з кроком 1/3 EV)
  • Експокорекція З кроком 1/3 EV у діапазоні від -2 до +2 EV
  • Вбудований спалах Є
  • Діапазон дії спалаху Автоматичний TTL режим спалаху з тестуючим передспалахом Дальність дії спалаху (прибл.): Чутливість ISO: Авто, [W]: прибл. від 0.3 до 12 м, прибл. 5-8 м (фокусна відстань еквівалентна 2000 мм у форматі 35 мм [135]); коли фокусна відстань еквівалентна 3000 мм у форматі 35 мм [135]: прибл. 7-8.2 м (чутливість ISO 3200), прибл. 7-11 м (чутливість ISO: 6400)
  • Автоспуск Можливість вибору значення 10 або 3 с
  • Пристрій зберігання інформації Карта пам'яті SD, SDHC
  • Видошукач Електронний видошукач, 1 см, OLED роздільною здатністю прибл. 2359 тис. точок з діоптрійним налаштуванням (від -3 до +3 м-¹)
  • РК-дисплей TFT 8.1 см (3.2"), роздільною здатністю прибл. 921 тис. точок (RGB), з широким кутом огляду, антибліковим покриттям, 5-рівневим регулюванням яскравості і змінним кутом нахилу
  • Інтерфейс Роз'єм HDMI micro (тип D) Високошвидкісний USB з роз'ємом Micro USB
  • Умови використання Робоче середовище - температура: від 0 до +40° C Робоче середовище - вологість: не більше 85% (без конденсації)
  • Живлення Літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL20a (входить у комплект поставки)
  • Розміри (Ш х В х Д), мм 146.3 х 118.8 х 181.3
  • Вага 1415 г
  • Додаткові функції Wi-Fi: IEEE 802.11b/g Bluetooth 4.1 Підтримка технології прямого друку (PictBridge) Файлова система: DCF 2.0, Exif 2.31 Час зарядки: прибл. 3 год (при використанні мережевого зарядного пристрою EH-73P/EH-73PCH, коли батарея повністю розряджена) (відповідно до стандартів CIPA) Ресурс роботи батареї: прибл. 250 знімків при використанні батареї EN-EL20a (відповідно до стандартів CIPA) Штативне гніздо: 1/4 (ISO 1222)
  • Наявність бездротових технологій Wi-Fi; Bluetooth
Всі характеристики

Я професійний зум
Немає недосяжних цілей. Ви можете більше.

Доторкніться до зірок. Паріть разом з орлами. З неймовірним 125-кратним оптичним зумом для вас більше немає меж. Тепер на фото і відео можна викрити те, що раніше було недосяжним.

Знімайте без обмежень
Місячні пейзажі. Дика природа. Літак у небі. Найбільший у світі¹ 125-кратний оптичний зум із діапазоном фокусних відстаней від 24 до 3000 мм робить досяжними навіть найвіддаленіші об'єкти².

Функція цифрового зуму Dynamic Fine Zoom збільшує фокусну відстань до 6000 мм, що еквівалентно 250-кратному зуму² ³. Візьміть у кадр сцену повністю на широкому куті або за допомогою зуму зосередьтеся на найдрібніших деталях. Можна навіть зняти кратери на Місяці.

Чудові знімки
Отримуйте чіткі знімки навіть на дуже великих фокусних відстанях завдяки об'єктиву NIKKOR з великою світлосилою f/2.8, матриці роздільною здатністю 16 мегапікселів і підтримку формату RAW.

Чутлива КМОН-матриця зі зворотним підсвічуванням і яскравий об'єктив NIKKOR з максимальною діафрагмою f/2.8 дозволяють вільно знімати при слабкому освітленні. Передові технології, які Nikon застосовує у своїх об'єктивах, і потужний процесор обробки зображень EXPEED знижують рівень спотворень навіть при великому зумі. Швидка система автофокусування дозволяє знімати зі швидкістю до 7 кадрів у секунду. Завдяки підтримці формату RAW можна зберігати й експортувати стиснені файли зображень для подальшої обробки у фоторедакторі.

Під будь-яким кутом
Компонуйте красивий кадр за допомогою електронного видошукача високою роздільною здатністю і великого екрана зі змінним кутом нахилу.

Електронний видошукач надвисокої роздільної здатності (прибл. 2360 тис. точок) дає чітку і детальну картинку навіть в умовах яскравого освітлення. А РК-монітор діагоналлю 3.2" і роздільною здатністю 921 тис. точок можна нахилити або повернути майже в будь-якому напрямку. Датчик видошукача автоматично перемикає зображення з монітора на електронний видошукач, коли ви підносите камеру до лиця.

Відеоролики 4К супертелефото
Знімайте приголомшливі відеоролики з роздільною здатністю 4K/UHD і стереозвуком. Запуск ракети. Перший політ орляти з гнізда.

Записуйте відеоролики у форматі 4K/UHD 30p або Full HD (1080p) з частотою кадрів до 60p. Фотокамера підтримує передачу чистого сигналу через HDMI, що дозволяє виводити зображення на зовнішній монітор прямо під час зйомки. А мікрофонний роз'єм дає можливість під'єднати зовнішній мікрофон для запису чистого звуку. Фотокамера підтримує режим зйомки «Інтервальний відеоролик» - послідовність кадрів пейзажу, які швидко змінюють один одного, знятих з унікальних ракурсів. А цейтраферна відеозйомка ідеально підійде для запису пливучих хмар, слідів зірок і проходження місяця по нічному небу.

Чіткі зображення
Функція придушення вібрацій (VR) компенсує тремтіння фотокамери. Отримуйте чіткі знімки і відеоролики навіть при зйомці з рук на великій фокусній відстані.

Система оптичного зменшення вібрацій Dual Detect Optical VR від Nikon дозволяє знімати з витримкою на п'ять ступенів довше звичайної⁴. Тремтіння камери зводиться до мінімуму навіть при недостатньому освітленні, а знімки та відеоролики виходять різкими і добре експонованими. Активний режим придушення вібрацій стабілізує об'єкт зйомки і на моніторі, що особливо важливо при зйомці на ходу. Ви зможете ідеально скомпонувати кадр, навіть знімаючи птахів, які летять, з рухомої машини або пірнання китів з борту катера.

Діліться емоціями. Залишайтеся на зв'язку завдяки SnapBridge
Залишайте вашу фотокамеру постійно під'єднаною до смарт-пристрою, щоб синхронізувати фотографії під час зйомки і миттєво ділитися ними. Використовуйте смарт-пристрій для дистанційної зйомки.

Додаток SnapBridge від Nikon підтримує постійне під'єднання фотокамери до смарт-пристрою через Bluetooth low energy. Синхронізація фотографії з пристроєм під час зйомки без повторного під'єднання. Вручну переносьте відеоролики з фотокамери завдяки вбудованому модулю Wi-Fi. SnapBridge оновлює дані про місцезнаходження і дату на фотокамері за допомогою функції GPS на смарт-пристрої. Так вам буде легко простежити свій маршрут. За допомогою цієї програми можна також використовувати смарт-пристрій для управління зумом і спуском затвора.

Зірки стають ближчими
Творіть, використовуючи готові режими зйомки. Величність знімків супертелефото полягає не тільки у великому збільшенні.

Знімайте фази місяця в режимі «Місяць», в якому параметри фотокамери оптимізуються для отримання чітких знімків астрономічних явищ. Підкрадайтеся ближче до швидких лякливих тварин у режимі спостереження за птахами. Затвор може залишатися відкритим до 60 секунд завдяки режимам зйомки «Витримка від руки» і «Тривала витримка», які ідеально підходять для зйомки в нічний час. А мультиекспозиція дозволяє накладати один на інший до трьох знімків і створювати унікальні зображення.

Тримайте об'єкт у кадрі
Велика рукоятка і зручно розташовані елементи управління роблять настройку зуму швидкою і плавною. Що б не приховувало небо - ви будете до цього готові.

Зручна рукоятка дозволяє надійно утримувати фотокамеру, а висувати об'єктив можна, натискаючи великим пальцем на бічний важіль зумування. Натискання кнопки повернення зумування миттєво переводить об'єктив у ширококутне положення, щоб швидко знайти об'єкт, який «випав» із кадру. Ця фотокамера COOLPIX важить майже в чотири рази менше, ніж звичайна дзеркальна фотокамера з супертелефотооб'єктивом. Мала вага (всього 1.4 кг) значно спрощує зйомку з рук.

Завжди у всеозброєнні
Знімайте з підсвічуванням. Знімайте зі звуком. Для будь-якої ситуації знайдуться відповідні приналежності Nikon.

«Гарячий» черевик фотокамери дозволяє встановлювати спалах Speedlight, наприклад, компактний спалах SB-700, який допоможе отримати збалансовані знімки при складному освітленні. Стереомікрофон ME-1 і бездротовий мікрофон ME-W1 гарантують кристально чистий звук.