Пошук

  • ua
  • ru

Смарт-годинник Huawei Watch GT 2 42mm Elegant

Код: 6536695

  • 1.2" (418 х 418) AMOLED
  • Сумісність: Android і iOS
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.1
  • Водонепроникність: так
Немає в наявності Подивитися схожі товари →

Характеристики

  • Роздільна здатність дисплея 418 х 418
  • Діагональ дисплея 1.2"
  • Інтерфейс з'єднання Bluetooth 5.1
  • Сумісність з ОС iOS; Android 4.4 і новіше
  • Дисплей Кольоровий
  • Час автономної роботи 1-7 днів
  • Процесор Huawei Kirin A1
  • Оперативна пам'ять 16 МБ
  • Вбудована пам'ять 4 ГБ
  • Керування музикою Так
  • Керування фотокамерою смартфона Ні
  • Оснащення GPS; Пульсометр; Крокомір; Акселерометр
  • Особливості Функція моніторингу рівня насичення крові киснем (SpO2) Управління музичним плеєром Бездротова зарядка Захист від води, пилу Вбудований мікрофон Будильник Трекінг сну Вібромотор Повідомлення Секундомір Класичний З компасом Функція моніторингу стресу Водонепроникність 5АТМ
  • Захист від вологи Так
  • Захист від ударів Так
  • Знімний ремінець Так
  • Колір корпусу Золотий
  • Колір ремінця Золотий
  • Вага 29 г
Всі характеристики

Huawei Watch GT 2
Готовий до відкриттів
Процесор Kirin A1 | Тривала робота батареї | Різні спортивні режими

Інноваційна технологія енергозбереження
Творці Huawei Watch GT поставили перед собою завдання виявити максимальний потенціал батареї смарт-годинника. Завдяки подвійному процесору для пристроїв Kirin A1, які носяться, (власна розробка Huawei) і інтелектуальної технології енергозбереження ви зможете користуватися смарт-годинником цілодобово до 1 тижня без підзарядки.

Висока продуктивність
Kirin A1 - це розроблений компанією Huawei процесор для пристроїв, які носяться, який забезпечує високу продуктивність і низьке енергоспоживання.

Завдяки архітектурі подвійного процесора й алгоритму енергозбереження версії смарт-годинник Huawei Watch GT 2 витрачає заряд батареї економніше, зберігаючи при цьому високу продуктивність. Смарт-годинник автоматично оптимізує енергоспоживання, продовжуючи термін служби акумулятора.

Тривала робота батареї
Завдяки системі оптимізації використання батареї смарт-годинник Huawei Watch GT 2 працює ще довше. Відправляйтеся куди завгодно та не турбуйтеся про зарядку вашого розумного помічника.

До 1 тижня
Постійний моніторинг пульсу. Робота в режимі тренування - 90 хвилин за тиждень. Прослуховування музики - 30 хвилин за тиждень.

До 15 годин
Робота в режимі тренувань з активною функцією GPS. Постійний моніторинг пульсу. Відстеження результатів тренувань.

Естетика мінімалізму
Втілення лаконічного дизайну, смарт-годинник Huawei Watch GT 2 оснащений безрамковим екраном з високоякісного 3D-скла. Елегантний корпус виконаний у класичному стилі.

Нове покоління
Відмітна риса смарт-годинника Huawei Watch GT 2 - безрамковий екран з 3D-скла. Дизайн пристрою гармонійно поєднує інновації і класичний стиль.

Ультратонкий дизайн
Ультратонкий корпус смарт-годинника товщиною всього 9.4 мм і інноваційний екран з 3D-скла - це гармонія стилю і якості: елегантний дизайн і плавні лінії поєднуються з надійністю і довговічністю.

Яскравий екран
Кольоровий AMOLED-дисплей смарт-годинника Huawei Watch GT 2 забезпечує високий рівень тактильності та гарну якість зображення.

Дизайн під настрій
Вам доступний широкий вибір циферблатів. Налаштуйте колір і стиль, які відповідають вашому настрою.

Персональний тренер
Нове слово в області персональних тренувань! Смарт-годинник Huawei Watch GT 2 відстежує вашу фізичну активність за допомогою систем точного позиціонування і виконує достовірний моніторинг пульсу завдяки технології TruSeen 3.5. Смарт-годинник стане вашим вірним помічником для ефективніших тренувань у спортзалі та на відкритому повітрі.

Точна система визначення місцезнаходження
Смарт-годинник Huawei Watch GT 2 швидко та точно визначає ваше місцезнаходження завдяки вбудованим супутниковим системам GPS і ГЛОНАСС. Неважливо, йдете ви в похід чи біжите марафон - у кінці шляху ви будете точно знати, де ви є і яку відстань подолали.

Моніторинг пульсу
Удосконалена технологія Huawei TruSeen 3.5 забезпечує точніший моніторинг показників пульсу в режимі реального часу. У поєднанні з інтелектуальним алгоритмом функція Huawei TruSeen вимірює ваш пульс протягом усього дня і навіть, коли ви спите.

Плавання
Смарт-годинник Huawei Watch GT 2 зберігає водонепроникність до 50 метрів і відстежує основні показники під час плавання, зокрема і пульс, індивідуальну ефективність плавця (SWOLF), відстань, витрачені калорії і швидкість.

Еліпс
Під час тренувань на еліптичному тренажері смарт-годинник відстежує ваш пульс, тривалість тренувань і враховують витрачені калорії.

Професійний аналіз для ефективних тренувань

Персональна інструкція з тренувань
На смарт-годиннику встановлено більше 10 стандартних бігових тренувань і передбачено голосові підказки. Виберіть курс, який відповідає саме вашій меті: для початківців, з метою скинути вагу або підвищити витривалість. Кожне тренування розділене на кілька рівнів, щоб ви могли постійно покращувати свої результати.

Ефективність аеробних і анаеробних вправ
Аеробні та анаеробні тренування допомагають підтримувати організм у тонусі. Якщо ви хочете поліпшити свою фізичну форму, виконуйте високоінтенсивні анаеробні вправи.

VO2Max
VO2max - максимальна кількість споживаного кисню під час вправи. Показник VO2max відображає стан серцево-судинної і дихальної систем, а також витривалість при фізичних навантаженнях.

Час відновлення
Час, необхідний організму для відновлення перед наступним тренуванням.

Інтенсивність вправ
Смарт-годинник збирає статистику тренувань за минулий тиждень і динамічно обчислює інтенсивність фізичного навантаження на базі зібраних даних.

Оцінка ефективності
Смарт-годинник визначає ефективність вашої програми тренувань і дає рекомендації щодо оптимізації тренувального процесу.

Ваш помічник на кожен день
Для вашої зручності смарт-годинник Huawei Watch GT 2 підтримує безліч сучасних функцій: отримання сповіщень про нові повідомлення, моніторинг сну завдяки технології TruSleepTM 2.0 і технологія зміни серцевого ритму TruRelax™*. Живіть у власному ритмі завдяки смарт-годиннику, створеному саме для вас.

* Функція стресу доступна лише на телефонах Android.

Управління та зберігання улюблених треків
Стильний дизайн і широкі можливості. У пам'яті смарт-годинника Huawei Watch GT 2 можна зберегти до 500 пісень, пристрій легко встановлює пару з бездротовими навушниками. Насолоджуйтесь вашою улюбленою музикою під час занять спортом.

Ефективний моніторинг сну
Завдяки технології Huawei TruSleep 2.0 смарт-годинник Huawei Watch GT 2 може діагностувати 6 найпоширеніших фаз сну та надає рекомендації щодо поліпшення відпочинку. Коли ви спите, смарт-годинник виконує моніторинг пульсу, аналізує ваше дихання і формує загальну оцінку якості сну.

Позбудьтеся стресу
Для турботи про ваше здоров'я технологія Huawei TruRelax протягом усього дня відстежує зміни серцевого ритму.
Спеціальні дихальні вправи допомагають своєчасно зняти напругу та нормалізувати емоційний стан.

* Функція стресу доступна лише на телефонах Android.

Щоденне відстеження фізичної активності
Відстежуйте показники фізичних навантажень протягом усього дня, зокрема кількість пройдених кроків, витрачені калорії, періоди фізичної активності та тренувань середньої і високої інтенсивності.

Функції на кожен день
Для вашої зручності смарт-девайс підтримує широке коло функцій, зокрема відображення SMS-повідомлень, сповіщень про надходження електронних листів і подій календаря, новин із соціальних мереж. У годиннику є також корисні функції погоди, будильника, таймера, секундоміра, ліхтарика та пошуку телефону.

Відео

Відеообзор Смарт-годинник Huawei Watch GT 2 42mm Elegant