Пошук

  • ua
  • ru

Насадка для зубної щітки Philips Sonicare S Sensitive HX6054/07 (4 шт.)

Код: 6422588

  • Тип: Насадка для зубної щітки
  • Кількість в упаковці: 4 шт
Немає в наявності Подивитися схожі товари →

Характеристики

  • Тип Насадка для зубної щітки
  • Призначення Для дорослих
  • Кількість насадок 4
  • Сумісність з моделями 2 Series бореться з нальотом 3 Series для більш здорових ясен DiamondClean DiamondClean Smart EasyClean FlexCare FlexCare Platinum FlexCare Platinum Connected FlexCare+ For Kids HealthyWhite HealthyWhite+ ProtectiveClean
Всі характеристики

Ідеальне рішення для полегшення болю при чищенні
Чистяча насадка Philips Sonicare Sensitive для чутливих зубів і ясен - ідеальне рішення для полегшення болю.

Завдяки інноваційному дизайну щетинки дбайливо видаляють наліт
Чистячі насадки Philips Sonicare оснащені ультрам'якими щетинками, які забезпечують дбайливе й ефективне чищення зубів. Оптимальна довжина і розташування щетинок гарантують дбайливу дію. Крім того, доступні насадки меншого розміру для більш ретельного чищення.

Більш ефективне видалення порівняно зі звичайною зубною щіткою
Клінічні дослідження довели більш високу ефективність чистячих насадок Philips Sonicare Sensitive в боротьбі з нальотом порівняно зі звичайними зубними щітками.

Технологія, що забезпечує максимальну звукову вібрацію
В основі роботи чистячих насадок Sonicare лежить високочастотна, високоамплітудна вібрація (понад 31 000 чистячих рухів за хвилину). Наша неперевершена звукова технологія передає потужні імпульси від ручки до кінчика насадки. Звукова вібрація створює динамічний потік рідини, який очищує міжзубні проміжки і ясна, забезпечуючи комплексний дбайливий догляд.

Насадка, що замикається, для простої і швидкої заміни
Насадка легко знімається і встановлюється на ручку щітки, значно спрощуючи процес очищення й обслуговування. Насадка підходить для всіх ручок Philips Sonicare, крім моделей PowerUp Battery і Essence.

Індикаторні щетинки забезпечують максимальну ефективність очищення
Не завжди помітно, проте з часом чистячі насадки втрачають жорсткість і поступово зношуються. Індикаторні сині щетинки вицвітають і стають білими, сигналізуючи про необхідність заміни. Для оптимальних результатів замінюйте очищувальну насадку кожні три місяці.