Пошук

  • ua
  • ru

Цифрова дзеркальна фотокамера Nikon D3500 + AF-S 18-140 VR

Код: 6425453

  • CMOS-матриця з роздільною здатністю 24.7 мегапікселя
  • Змінні об'єктиви
  • Карти пам'яті SDHC, SDXC
  • У комплекті об'єктив AF-S 18-140 VR
Немає в наявності Подивитися схожі товари →

Характеристики

  • Сенсор зображення КМОН-матриця розміром 23.5 x 15.6 мм Загальна кількість пікселів: 24.78 Мп Ефективне число пікселів: 24.2 Мп
  • Формат збереження зображень NEF (RAW): 12 біт, стислі; JPEG: сумісний ыз базовим форматом JPEG з високою (прибл. 1: 4), звичайною (прибл. 1: 8) або низькою (прибл. 1: 16) якістю; NEF (RAW) + JPEG: один знімок, записаний в обох форматах: NEF (RAW) і JPEG
  • Роздільна здатність зображення 6000x4000 (великий), 4496x3000 (середній), 2992x2000 (маленький)
  • Світлочутливість Від 100 до 25 600 одиниць ISO з кроком 1 EV; доступно автоматичне керування чутливістю ISO
  • Об'ектив Nikon AF-S 18-140 VR
  • Фокусування Покадрове слідкуюче АФ (AF-S); безперервне автофокусування (AF-C); автоматичний вибір режиму AF-S / AF-C (AF-A); прогнозуюче відстеження фокуса, що вмикається автоматично залежно від стану об'єкта; ручне фокусування (MF): Можливо використовувати електронний далекомір
  • Витримка Від 1/4000 до 30 сек. із кроком 1/3 EV, витримка від руки, тривала витримка
  • Режими відпрацювання експозиції Матричний замір: 3D колірний матричний замір II; центрозважений замір: 75% вимірювань припадає на коло діаметром 8 мм у центрі кадру; точковий вимір: замір у колі діаметром 3,5 мм (близько 2,5% кадру) з центром у вибраній точці фокусування
  • Режими сюжетних програм Стандартний, нейтральний, яскравий, монохромний, портрет, пейзаж, рівномірний Налаштування обраного режиму Picture Control можна змінювати
  • Баланс білого Режими «Авто», «Лампи розжарювання», «Лампи денного світла» (7 типів), «Пряме сонячне світло», «Спалах», «Хмарно», «Тінь» і «Ручна настройка»; для всіх режимів, окрім ручної настройки, можлива тонка настройка
  • Вбудований спалах Є
  • Режими роботи спалаху Авто, автоматичний режим із придушенням ефекту «червоних очей», автоматична повільна синхронізація, автоматична повільна синхронізація з придушенням ефекту «червоних очей», заповнюючий спалах, придушення ефекту «червоних очей», повільна синхронізація, повільна синхронізація з придушенням ефекту «червоних очей», повільна синхронізація по задній шторці, синхронізація по задній шторці, вимк.
  • Компенсація потужності спалаху Можливість регулювання в діапазоні від -3 до +1 EV з кроком 1/3 в режимах P, S, A, M і SCENE (Сюжет)
  • Автоспуск 2 с, 5 с, 10 с, 20 с; від 1 до 9 експозицій
  • Пристрій зберігання інформації Карти пам'яті SD, SDHC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I), SDXC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I)
  • Видошукач Дзеркальний прямий видошукач із пентадзеркалом
  • РК-дисплей РК-монітор TFT діагоналлю 7.5 см (3.0"), з кутом огляду 170°, майже стовідсотковим покриттям кадру, регулюванням яскравості і роздільною здатністю прибл. 921 тис. точок (VGA)
  • Перегляд зображень Є
  • Відеовихід Роз'єм HDMI типу C
  • Інтерфейс Високошвидкісний USB з роз'ємом Micro USB
  • Умови використання Робоче середовище - температура: від 0 до +40 °C Робоче середовище - вологість: не більше 85% (без конденсації)
  • Живлення Літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL14a
  • Розміри (Ш х В х Д), мм 124 х 97 х 69.5
  • Вага 415 г
  • Додаткові функції Еталонні контрольні дані зображення без пилу (потрібне програмне забезпечення Capture NX-D) Активний D-Lighting: Увімк., Вимк. Специфікація Bluetooth версії 4.1 Штативне гніздо: 1/4"(ISO 1222) Файлова система: DCF 2.0, Exif 2.3, PictBridge
  • Наявність бездротових технологій Bluetooth
Всі характеристики

D3500 + AF-S 18-140 VR
Універсальний комплект із зум-об'єктивом для повсякденної фотозйомки. Комплект включає фотокамеру D3500 і компактний зум-об'єктив AF-S 18-140 VR. Об'єктив у цьому комплекті забезпечує швидке фокусування при практично відсутньому шумі приводу. Завдяки цьому дана модель ідеально підходить для відеозйомки. Управляти фотокамерою надзвичайно просто, а за допомогою меню фотокамери можна перемикатися між режимами автоматичного та ручного фокусування.

Піднімаючись над буденністю
Дуже важливо отримувати задоволення від фотографії - чи то святкова чи повсякденна зйомка. Фотокамера D3500 невеликого розміру поєднує в собі високу якість збірки і видатні робочі характеристики. Вона проста у використанні і дозволяє з легкістю запам'ятовувати важливі моменти і розділяти їх із близькими.

Отримуйте задоволення від якісних знімків на цифрову дзеркальну фотокамеру
Завдяки великій матриці формату DX з роздільною здатністю 24.2 млн пікселів фотокамера D3500 дозволяє робити знімки і записувати відео у форматі Full HD з високою деталізацією - навіть в умовах недостатнього освітлення. У поєднанні з можливостями об'єктивів NIKKOR це дозволяє створювати красиві портрети з ефектом розмитого фону, не докладаючи жодних зусиль.

Від перших світанкових до останніх закатних променів
Зафіксуйте кожен момент. Чарівною північчю і у світлі зародження нового дня широкий діапазон чутливості від 100 до 25600 одиниць наповнить ваші знімки сяйвом, яким би не було навколишнє освітлення.

Любов у всьому
Завдяки бездоганній роботі системи автофокусування об'єкти завжди залишаються у фокусі, а висока швидкість роботи цієї фотокамери дозволяє отримувати 5 чудових зображень у секунду. Щоб ви не знімали - чи то великий план закоханих очей або ширококутний знімок граючих дітей - ви не упустите цінну мить.

Повне занурення у відеозйомку
Можливості цієї фотокамери не обмежуються створенням прекрасних знімків. З D3500 ви можете записувати плавні відеоролики у форматі Full HD з високою деталізацією і частотою кадрів до 60p. Завдяки широкому діапазону чутливості ISO записувати відео можна навіть вночі або в хмарну погоду.

Призначення - дарувати радість
Продумана металева конструкція байонета дозволяє раз за разом змінювати об'єктив, не боячись зносу кріплення. Почавши вивчати і порівнювати об'єктиви NIKKOR, чи то зум-об'єктиви телефото або ширококутні об'єктиви з постійною фокусною відстанню, ви вже не зможете зупинитися.

Створена для ваших рук
Фотокамера D3500 з виступаючою рукояткою сама проситься в руки. Вона зручно лягає в долоні, надійно фіксуючи під час зйомки. Достатня відстань між кнопками робить використання більш зручним, а великий ресурс роботи батареї дозволяє знімати з ранку до ночі. І ще довше.

Знімки завжди на висоті
Прагніть до кращого. Використовуйте режим «Авто», щоб створювати відмінні знімки рівня цифрових дзеркальних фотокамер. Або зробіть їх більш професійними, скориставшись режимом довідки. Він стане вашим вірним супутником і допоможе точно налаштувати параметри фотокамери, щоб фотографії та відеоролики відповідали вашим очікуванням.

Данина нестандартності
Якщо потрібно вийти за рамки звичного, у фотокамері представлені творчі ефекти для фото і відео, які можна увімкнути до початку зйомки або застосувати до вже готового матеріалу. Великий РК-монітор з високою роздільною здатністю (921 тис. точок) дозволяє компонувати і переглядати зображення з ідеально чітким промальовуванням.

Неможливо не поділитися
Тоді навіщо відкладати? Додаток SnapBridge для iOS і Android забезпечує постійне під'єднання фотокамери до смартфона або планшета. Вражайте оточуючих приголомшливими знімками рівня цифрових дзеркальних фотокамер, не відкладаючи справу в довгий ящик.

Початок приголомшливого шляху
Ваша цифрова дзеркальна фотокамера Nikon є частиною постійно поповнюваного сімейства фотографічних пристроїв, можливості якого ростуть порівнянно з вашими потребами. Експериментуйте, шукайте нові способи створення чудових знімків за допомогою оновленої лінійки об'єктивів NIKKOR. Спалахи SpeedLight від Nikon допоможуть вам максимально використовувати потенціал освітлення.

Об'єктив Nikon AF-S 18-140 VR
Легкий і компактний зум-об'єктив формату DX для повсякденної зйомки.

Це чудовий універсальний об'єктив, що охоплює затребувані фокусні відстані від ширококутної до звичайної зйомки. Ви можете брати його з собою куди завгодно і використовувати в будь-яких ситуаціях. Цей об'єктив гарантує швидке фокусування і ідеальний для зйомки відео, тому ви можете без проблем знімати що завгодно, від портретів до сімейних заходів і динамічних відеороликів HD.

Удосконалена конструкція робить цей об'єктив компактним і зручним для перенесення. Приголомшлива компактність: коли об'єктив не використовується, він втягується.

Для повсякденної зйомки: компактний, легкий зум-об'єктив із 7.8-кратним збільшенням
Охоплює затребуваний діапазон фокусних відстаней 18-140 мм (еквівалент формату 35 мм: 27-210 мм) з максимальною діафрагмою f/3.5-5.6. Від портретів до пейзажів: цей об'єктив ідеально підходить для будь-яких типів знімків. Він також бездоганно знімає відеоролики HD.

Плавне, швидке автофокусування: кроковий двигун Nikon
Новий кроковий двигун, розроблений Nikon, забезпечує швидке фокусування й тому ідеально підходить для зйомки відеороликів. Завдяки новому двигуну цей об'єктив працює тихіше й швидше, ніж попередні моделі. При збільшенні під час фотозйомки фокусування на об'єктах виконується миттєво і з абсолютною точністю. Під час відеозйомки цей двигун дозволяє плавно переміщати фокус від об'єкта до об'єкта, при цьому шум приводу практично відсутній.

Високоякісні зображення стандарту Nikon
Цей об'єктив NIKKOR формату DX спеціально розроблений для забезпечення максимально ефективного використання високої роздільної здатності та поліпшеної матриці в цифрових дзеркальних фотокамерах Nikon. Дві асферичних лінзи зводять до мінімуму сферичні аберації й інші види спотворень, дозволяючи створювати фотографії та відеоролики з високою роздільною здатністю, з яскравими кольорами, приголомшливим контрастом і чіткими деталями.

Спрощене управління
Перемикайтеся між режимами автоматичного та ручного фокусування, використовуючи меню фотокамери. Оскільки перемикачі на корпусі об'єктива відсутні, ви не ризикуєте випадково змінити налаштування, коли хочете зробити знімок.

Портативний об'єктив для повсякденної зйомки
Надзвичайно компактний і легкий, ідеальний універсальний об'єктив. Корпус об'єктива важить усього 195 г, а його довжина в складеному вигляді становить 62.5 мм, тому ви можете брати його з собою куди завгодно.