Пошук

  • ua
  • ru

Цифрова фотокамера Nikon D5600 Kit 18-55 VR AF-P

Код: 6321267

  • КМОН-матриця формату DX розміром 23.5 x 15.6 мм; 24.2 МПХ
  • Об'єктив: 18-55 VR AF-P
  • Карти пам'яті SD, SDHC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I), SDXC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I)
Немає в наявності Подивитися схожі товари →

Характеристики

  • Сенсор зображення КМОН-матриця формату DX розміром 23.5 x 15.6 мм; 24.2 МПХ
  • Кольоровий фільтр сенсора зображення sRGB
  • Формат збереження зображень NEF (RAW): 12- або 14-розрядні, стислі, JPEG: сумісний з базовим форматом JPEG з високим (прибл. 1: 4), звичайним (прибл. 1: 8) або низьким (прибл. 1: 16) якістю , NEF (RAW) + JPEG: один знімок, записаний в обох форматах: NEF (RAW) і JPEG
  • Роздільна здатність зображення 6000 x 4000 (великий), 4496 x 3000 (середній), 2992 x 2000 (маленький)
  • Співвідношення сторін зображення 1:4; 1:8, 1:16
  • Світлочутливість від 100 до 25 600 одиниць ISO з кроком 1/3 EV; доступне автоматичне керування чутливістю ISO
  • Об'ектив Об'єктив: 18-55 VR AF-P Байонет Nikon F з контактами АФ
  • Цифрове збільшення 0.82-кратне (для об'єктива 50 мм з діафрагмою f / 1,4 об'єктив на нескінченність; з корекцією-1,0 м-1)
  • Фокусування Модуль датчика автофокусування Nikon Multi-CAM 4800DX із визначенням фази TTL, 39 точками фокусування (включаючи 9 датчиків перехресного типу) і допоміжним освітлювачем АФ (дальність прибл. 0,5-3 м). Автофокусування підтримується у використанні об'єктивів AF-S, AF-P і AF-I.
  • Режими автофокусування Покадрове АФ (AF-S); безперервне автофокусування (AF-C); автоматичний вибір режиму AF-S / AF-C (AF-A); прогнозуюче відстеження фокуса, що включається автоматично в залежності від стану об'єкта; ручне фокусування (MF): можна використовувати електронний далекомір
  • Діапазон фокусування Від -1 до +19 EV (ISO 100 при 20 ° C)
  • Витримка Від 1/4000 до 30 с із кроком 1/3 або 1/2 EV, витримка від руки, тривала витримка
  • Експозамір Замір експозиції TTL за допомогою 2016 пиксельного датчика RGB
  • Діапазон роботи експозаміру Матричний або центральнозважений завмер: 0-20 EV. Точковий вимір: 2-20 EV
  • Експокорекція Можливість регулювання в діапазоні від -5 до +5 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV в режимах P, S, A, M, SCENE (Сюжет)
  • Режим пріоритету діафрагми Є
  • Режим пріоритету витримки Є
  • Режими відпрацювання експозиції Матричний замір: 3D колірний матричний замір II (з об'єктивами типу G, E і D); колірний матричний вимір II (з іншими об'єктивами з вбудованим мікропроцесором). Центрозважений-замір: 75% вимірювань доводиться на круг діаметром 8 мм в центрі кадру. Точковий вимір: заміряється коло діаметром 3,5 мм (близько 2,5% кадру) з центром у обраній точці фокусування
  • Режими сюжетних програм "Портрет", "Пейзаж", "Дитина", "Спорт", "Макро", "Нічний портрет", "Нічний пейзаж", "Свято / в приміщенні", "Пляж / сніг", "Захід", "Сутінки / світанок "," Портрет улюбленця "," Світло від свічки "," Цвітіння "," Осінні барви "," Їжа "); режими спецефектів ( "Нічне бачення", "Супер яскраве", "Поп", "Фотоілюстрація", "Ефект іграшкової камери", "Ефект мініатюри", "Вибірковий колір", "Силует", "Високий ключ", "Низький ключ"
  • Баланс білого "Авто", "Лампи розжарювання", "Лампи денного світла" (7 типів), "Пряме сонячне світло", "Спалах", "Хмарно", "Тінь" і "Ручне попереднє встановлення", для всіх режимів, окрім режиму "Ручне попереднє встановлення ", можливе тонке налаштування
  • Режим безперервної зйомки До 5 кадрів в секунду; CL: до 3 кадрів в секунду, СН: до 5 кадрів в секунду (JPEG і 12-розрядний NEF / RAW) або до 4 кадрів в секунду (14-розрядний NEF / RAW). Примітка. Частота кадрів вказана в припущенні, що встановлене безперервне автофокусування, ручна експозиція або автоматична експозиція з пріоритетом витримки, витримка 1/250 с або коротше, обране значення "Спуск" для користувача настройки "a1" ( "Вибір пріоритету для AF-C") , а для всіх інших налаштувань задані значення за замовчуванням.
  • Режими роботи спалаху Авто, автоматичний режим з придушенням ефекту "червоних очей", автоматична повільна синхронізація, автоматична повільна синхронізація зі зменшенням ефекту "червоних очей", спалах, що заповнює, придушення ефекту "червоних очей", повільна синхронізація, повільна синхронізація зі зменшенням ефекту "червоних очей", повільна синхронізація по задній шторці, синхронізація по задній шторці, викл.
  • Компенсація потужності спалаху Від -3 до +1 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV в режимах P, S, A, M і SCENE (Сюжет)
  • Автоспуск 2 с, 5 с, 10 с, 20 с; від 1 до 9 експозицій
  • Дистанційне керування Є
  • Пристрій зберігання інформації Карти пам'яті SD, SDHC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I), SDXC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I)
  • Видошукач Дзеркальний видошукач з пентазеркалом
  • РК-дисплей Сенсорний РК-екран TFT з діагоналлю 8,1 см, кутом огляду 170 °, практично 100-відсотковим покриттям кадру, що відключається датчиком видошукача і регулюванням яскравості екрану; прибл. 1037 тис. точок (720 x 480 x 3 = 1 036 800 пікселів)
  • Перегляд зображень Повнокадровий перегляд і перегляд ескізів (4, 12 або 80 зображень або в форматі календаря) з можливістю збільшення при перегляді; збільшення з обрізанням при перегляді; збільшення обличь при перегляді; перегляд відео; перегляд фотографій та / або відеороликів у вигляді слайд-шоу; показ гістограм; відображення засвічень, інформації про знімок і дані про місцезнаходження; автоматичний поворот зображення; можливість виставляти оцінки знімків і додавати до зображень коментарі (до 36 символів)
  • Інтерфейс Високошвидкісний USB з роз'ємом Micro USB; рекомендується підключення до вбудованого порту USB Роз'єм HDMI типу C Стереофонічний міні-роз'єм (діаметром 3,5 мм); підтримка додаткових стереомікрофонів ME-1 Wi-Fi NFC Bluetooth
  • Умови використання Робоче середовище - температура: Температура: Від 0 до +40 C Робоче середовище - вологість: Вологість: не більше 85% (без конденсації)
  • Живлення Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL14a
  • Вага 465 г (з батареєю і картою пам'яті, але без захисної кришки); прибл. 415 г (тільки корпус фотокамери)
  • Наявність бездротових технологій Wi-Fi; Bluetooth; NFC
Всі характеристики

 Слідуйте за своїм натхненням, озброївшись фотокамерою D5600 з постійним підключенням.

Несподівана мить краси. Ефектний відеоролик цейтраферної зйомки. Можливо, вас заворожила чарівна гра тіней в яскравий сонячний день або вам вдалося зняти відеоролик з незвичайного ракурсу — мало що може зрівнятися з тим дивним трепетом, який охоплює в процесі творчості.
Завдяки передовим технологіям обробки зображень від компанії Nikon фотокамера D5600 здатна творити справжні чудеса. Вона допоможе вам реалізувати найсміливіші ідеї. Широкий вибір легендарних об'єктивів NIKKOR означає, що у вас завжди знайдуться кошти для втілення будь-яких творчих задумів. А додаток Nikon SnapBridge1 дозволяє синхронізувати зображення з інтелектуальним пристроєм по мірі зйомки або при бажанні легко передавати відеоролики.
 
ПОЛІТ УЯВИ: ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ ЦИФРОВИХ ДЗЕРКАЛЬНИХ ФОТОКАМЕР NIKON
Якщо ви належите до числа фотографів, які бачать те, що недоступно іншим, то якість зображення має для вас вирішальне значення. Фотокамера D5600, оснащена великою матрицею формату DX з роздільною здатністю 24,2 млн пікселів, може чітко відтворювати найтонші текстури і створювати зображення з приголомшливою деталізацією. Ваші друзі та знайомі в соціальних мережах побачать на кожному знімку саме те, що ви хотіли показати. Діапазон чутливості 100-25 600 одиниць ISO і розширена до 6400 одиниць ISO чутливість в режимі «Нічний пейзаж» дозволяє з легкістю отримувати відмінні результати при недостатній освітленості і складних умовах освітлення. Система обробки зображень EXPEED 4 забезпечує чудове зниження шуму навіть при високих значеннях чутливості ISO. А завдяки широкому вибору змінних об'єктивів NIKKOR ви зможете з легкістю створювати зображення з ефектно розмитим фоном і багатими тональними відтінками.
 
НЕМОЖЛИВО НЕ ПОДІЛИТИСЯ: ЗАЛИШАЙТЕСЯ НА ЗВ'ЯЗКУ РАЗОМ З SNAPBRIDGE
Підключіться і в лічені секунди діліться чудовими зображеннями, знятими цифровою дзеркальною фотокамерою. Революційне додаток SnapBridge від компанії Nikon використовує технологію підключення Bluetooth® low energy1, забезпечуючи постійний зв'язок між фотокамерою і сумісним інтелектуальним пристроєм. Підключення фотокамери до інтелектуального пристрою не викличе ніяких складнощів. Після цього фотокамера зможе синхронно передавати фотографії на пристрій по мірі зйомки, при цьому не потрібно витрачати час на повторне підключення. Кожен новий знімок буде миттєво надаватися на вашому телефоні або планшеті, готовий до публікації в мережі. А ще можна передавати відео в ручному режимі, коли це знадобиться. За допомогою функцій підключення SnapBridge можна навіть дистанційно управляти фотокамерою з інтелектуального пристрою. Під час використання програми SnapBridge ви можете не турбуватися про розряд батареї фотокамери і продовжувати користуватися інтелектуальним пристроєм без перерви. Побачили щось унікальне? SnapBridge дозволяє вам негайно поділитися побаченим.
 
ЦИФРОВА ДЗЕРКАЛЬНА ФОТОКАМЕРА NIKON: ДИВОВИЖНІ ВІДЧУТТЯ ВІД ПРОЦЕСУ ФОТОГРАФУВАННЯ
Надзвичайно портативна фотокамера D5600 володіє бездоганною ергономікою, що дозволяє вам повністю зосередитися на процесі зйомки. Створюйте кадри з чудовою композицією завдяки високоякісному оптичному видошукачу, забезпечує виключно чітке зображення з об'єктива. Якщо вам потрібно зосередитися на об'єкті зйомки, використання видошукача дозволяє відмежуватися від сонячного світла та інших перешкод. Також ви зможете міцніше утримувати фотокамеру при використанні телеоб'єктиву. Зручне розташування диска управління і мультиселектора дозволяє легко змінювати налаштування фотокамери під час зйомки. А ще можна скористатися функцією «Сенсор Fn», щоб змінювати налаштування на великому сенсорному екрані, не відриваючи погляду від видошукача. Корпус фотокамери важить всього 415 г (приблизно), а моноблочна зовнішня оболонка армована вуглеволокном, тому цю витривалу малятко можна сміливо брати з собою в будь-який похід. Де б ви не опинилися — в далеких мандрах або на галасливих міських вулицях, варто вам лише охопити пальцями виступаючу рукоятку цієї фотокамери і почати знімати, і вам більше не захочеться випускати її з рук.
 
ВАШ ОСОБЛИВИЙ ПОГЛЯД НА СВІТ: СЕНСОРНИЙ ЕКРАН ЗІ ЗМІННИМ КУТОМ НАХИЛУ
Тепер у вас є цифрова дзеркальна фотокамера, яка бачить світ так само, як і ви, навіть якщо це абсолютно незвичайний ракурс. Перевертайте, нахиляйте або обертайте великий сенсорний екран з діагоналлю 8,1 см і змінним кутом нахилу, щоб компонувати чудові знімки: чітка видимість забезпечена, навіть якщо підняти фотокамеру над головою, опустити або тримати на витягнутих руках. Торкайтеся сенсорного екрана, щоб фокусуватися і знімати, як на екрані смартфону. А ще можна скористатися сенсорними кнопками управління під час зйомки з видошукачем або перегляду зображень. При зйомці із застосуванням видошукача функція «Сенсор Fn» являє собою зручну альтернативу роботі з диском управління або мультиселектором: тепер можна обирати точку фокусування або змінювати інші важливі настройки, такі як «Діафрагма» або «Авточутливість», на великому сенсорному екрані. Рядок покадрового перегляду, запозичений у професійних фотокамер Nikon D5 і D500, дозволяє швидко прокручувати зображення в режимі перегляду. Також можна, розводячи пальці, збільшувати і швидко кадрування зображення.
 
ЖОДНОГО ПРОМАХУ: ШВИДКІСТЬ І ТОЧНІСТЬ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ БУДЬ-ЯКИХ ІДЕЙ
Коли ви помічаєте цікавий сюжет, вам потрібна фотокамера, яка нічого не упустить. Як би ви не знімали динамічну дію — перебуваючи в центрі подій або з великої відстані — неймовірно точна система автофокусування фотокамери D5600 забезпечує швидке захоплення потрібного об'єкта і подальше утримання фокусування. 39-точкова система АФ охоплює широку область кадру, а дев'ять високоточних датчиків перехресного типу в центрі забезпечують підвищену точність фокусування. Під час зйомки в режимі Live view система АФ із функцією визначення контрасту утримує фокус точно на потрібному об'єкті. І як тільки у вас з'явиться можливість зловити унікальний кадр, ця фотокамера зможе знімати по 5 кадрів в секунду, аби зафіксувати неповторний момент з ювелірною точністю.
 
ВІДЕОРОЛИКИ, ЯКИМИ ПРИЄМНО ПОДІЛИТИСЯ: «D-ВІДЕО» І «ЦЕЙТРАФЕРНА ВІДЕОЗЙОМКА»
Записуйте плавні відеокліпи у форматі Full HD з високою деталізацією, якими ви з гордістю поділіться з друзями. Функція D-відео» дозволяє виконувати відеозйомку з частотою кадрів до 50/60p. Безперервне автофокусування в режимі Live view (режим постійної слідкуючої АФ) зберігає різкість об'єктів зйомки навіть у випадку стрімкого розвитку подій. А якщо знімати об'єктивом AF-P NIKKOR, що входить у комплект поставки, шум приводу в знятому епізоді буде практично відсутній, оскільки об'єктив оснащений кроковим двигуном Nikon. Функція «Цейтраферна відеозйомка», що використовується у професійних цифрових дзеркальних фотокамерах Nikon, дозволяє перетворити сюжет з повільною дією — наприклад, пливуть у небі хмари або пішохідний потік на вулицях — в ефектну високошвидкісну серію кадрів. А завдяки підключенню фотокамери D5600 за допомогою програми SnapBridge знятими відеороликами можна легко поділитися з друзями.
 
ТВОРЧИЙ ПІДХІД: ВБУДОВАНІ ЗАСОБИ ХУДОЖНЬОЇ ОБРОБКИ
Підсилюйте враження від своїх знімків і відеороликів за допомогою ряду вбудованих засобів художньої обробки. Скориставшись різноманітними спеціальними ефектами, ви можете легко зробити кожне зображення більш виразним. Можна переглянути результат застосування обраного ефекту в режимі Live view і відрегулювати його інтенсивність перед зйомкою. А за допомогою режимів Picture Control ви зможете розширити свої можливості контролю над виглядом зображення і виробленим їм враженням, точно змінюючи такі параметри, як контраст і насиченість. Режим Picture Control «Рівномірний» буде корисний, якщо передбачається обробляти відеоролики на етапі постобробки. Можна навіть створювати і зберігати користувальницькі режими Picture Control у відповідності з вашими власними вподобаннями. Ряд ефектів в меню обробки дозволяє прямо на фотокамері швидко посилити враження від знімка або змінити його настрій. А завдяки постійному підключенню фотокамери за допомогою SnapBridge ви можете скористатися перевагами смартфона або планшета, щоб продовжити творчий процес в улюбленому додатку.
 
ОБ'ЄКТИВИ NIKKOR: ЛЕГЕНДАРНА ЯКІСТЬ ОПТИКИ
Фотокамера D5600 сумісна з усіма об'єктивами NIKKOR формату DX. Яким би не було ваше бачення світу, неодмінно знайдеться об'єктив NIKKOR, який зможе його розділити. Для створення гарних знімків з розмитим фоном використовуйте світлосильний об'єктив з фіксованою фокусною відстанню, для зйомки віддалених об'єктів — телеоб'єктив, а для посилення драматичного ефекту — ширококутний об'єктив. Також можна знімати різними об'єктивами формату FX.
 
РОЗШИРЮЙТЕ СВОЇ ТВОРЧІ МОЖЛИВОСТІ: ПРИЛАДДЯ NIKON
Фотокамера D5600 є частиною системи цифрових дзеркальних фотокамер Nikon з безмежними можливостями розширення, яка може надати кошти для втілення будь-яких творчих ідей у сфері фотографії. Спалах Nikon Speedlight, що завоював всесвітнє визнання, допоможе вам з легкістю використовувати широкий творчий потенціал освітлення. За допомогою цих портативних спалахів ви зможете домогтися розсіювання або пом'якшення світла, зробити більш виразними зображення, зняті при денному світлі, отримати більш якісні знімки при зйомці в сутінках, а також підкреслити деталі об'єкта при зйомці із заднім освітленням. Якщо вам потрібна максимальна портативність, до ваших послуг спалах SB-500 Speedlight зі світлодіодною лампою високої інтенсивності, яка ідеально підходить для зйомки натюрмортів крупним планом і відеозйомки. Щоб домогтися запису високоякісного звуку, скористайтеся додатковим стереомікрофоном ME-1. Компанія Nikon надасть вам необхідні засоби для втілення самих сміливих ідей і вдосконалення в будь-якому жанрі фотографії.

Відео

Відеообзор Цифрова фотокамера Nikon D5600 Kit 18-55 VR AF-P