Пошук

  • ua
  • ru

Кермо Logitech G29 Driving Force Racing Wheel

Код: 6256983

  • Тип маніпулятора: Кермо
  • Інтерфейс: Дротовий
  • Сумісність: PC/PS3/PS4
Немає в наявності Подивитися схожі товари →

Характеристики

  • Тип маніпулятора Кермо
  • Тип підключення Дротове
  • Інтерфейс USB
  • Сумісність PC; PlayStation 3; PlayStation 4
  • Зворотній зв'язок Так
  • Особливості Кут повороту 900 градусів Підтримка ОС: Windows 8.1, Windows 8 або Windows 7
  • Розміри, мм Кермо: 270 х 260 х 278 мм; педаль: 167 мм х 428.5 х 311 мм
  • Вага, г Кермо: 2.25 кг; педаль: 3.1 кг
  • Основний колір Чорний
Всі характеристики

Новий погляд на консольні ігри
Випробувавши ігрове кермо Driving Force, ви більше ніколи не захочете повертатися до звичайного контролеру. Ігрове кермо G29 створене спеціально для новітніх гоночних ігор для консолей PlayStation 4 і PlayStation 3. А завдяки ПЗ Logitech Gaming Software кермо G29 Driving Force можна також під'єднати до ПК.

Відчуйте кожне зміщення ваги, ослаблення гальмування або бічне відведення шини
Відчуйте зчеплення шин з дорогою на кожному повороті і з будь-яким типом поверхні, а також ефекти недостатнього або надлишкового повертання, занесення і т.д. Потужний механізм зворотного зв'язку по зусиллю із здвоєним електродвигуном реалістично відтворює силові ефекти для найбільш точної реакції гравця на те, що відбувається.

Зносостійкі матеріали, яким навіть найбільш інтенсивна гра по силам
Ігрове кермо Driving Force надійне в експлуатації і витримує будь-яке навантаження на віртуальних трасах. Кермо G29 оснащене важелями управління і педалями з нержавіючої сталі, а також віссю з двома сталевими підшипниками. Високоякісне обплетення з вручну прошитої шкіри створює відчуття управління справжнім гоночним автомобілем, а крім того, забезпечує додатковий комфорт під час гри і підвищує зносостійкість керма.

Надійна фіксація для точного управління
Плавний і практично безшумний поворот керма. В якості моделі для косозубої передачі взята конструкція передачі, яка використовується в автомобільній трансмісії, щоб зменшити небажані шум і вібрацію. Завдяки безлюфтовому натягу кермо і педалі жорстко зафіксовані для максимальної зручності управління.

Повний контроль у вас під рукою
Усі елементи управління розташовані прямо у вас під рукою. Це спортивне кермо оснащене D-маніпулятором, кнопками і важелями управління. Світлодіодні індикатори, що знаходяться безпосередньо над центральною частиною керма, сигналізують про необхідність перейти на підвищену або знижувальну передачу для забезпечення максимального прискорення. Виконувати перехід можна, не відриваючи погляду від дороги. Кнопки «+/-» і 24-позиційний перемикач режимів на передній поверхні керма дозволяють налаштувати управління в повній відповідності з вашими вподобаннями.

Можливість настройки для максимальної керованості
Окремий підлоговий блок із вбудованими педалями газу, гальма і зчеплення забезпечить відповідне положення тіла для більш реалістичних відчуттів. Завдяки можливості комфортного перемикання швидкостей, набору швидкості і гальмування з G29 Driving Force ви зможете відчути себе за кермом справжнього автомобіля.

Нелінійна педаль гальма імітує роботу гальмівної системи, що реагує на силу натискання. Це дає відчуття більш швидкого і точного гальмування. Можна зробити його зручнішим для управління, помінявши місцями накладки педалей і полегшивши тим самим перегазовку.

Гумові ніжки для установлення на твердих поверхнях і запатентована система протиковзного покриття для установлення на килимі надійно утримують блок педалей в обраному розташуванні.

Міцна фіксація на робочій поверхні
Ви можете не переживати про те, що кермо зміститься під час виконання агресивних маневрів. Спортивне кермо надійно кріпиться до столу або гоночного симулятора за допомогою вбудованих затискачів або шурупів через точки жорсткого монтажу.

Для реалістичних поворотів на трасі
Кут повороту керма G29 Driving Force становить 900 градусів від упору до упору. Це означає, що кермо можна провернути два з половиною рази. Такий же кут повороту у керма справжнього автомобіля.

Рухайтеся в правильному напрямку
Якщо ви збилися зі шляху, то відразу ж це помітите завдяки спеціальному візуальному орієнтиру, за яким можна стежити краєм ока. Смуга на ігровому кермі служить візуальним індикатором напрямку, в якому повернуте кермо.