Пошук

  • ua
  • ru

Насадка для зубної щітки Philips Sonicare For Kids HX6042/33 (2 шт.)

Код: 6185969

  • Тип: Насадка для зубної щітки
  • Кількість в упаковці: 2 шт
649
Купити

Характеристики

  • Тип Насадка для зубної щітки
  • Призначення Для дітей
  • Кількість насадок 2
  • Сумісність з моделями HealthyWhite+ For Kids
  • Особливості - Сині індикаторні щетинки вицвітають; - Без бісфенолу-А.
Всі характеристики
 

 

Вік: 7+
Стандартна насадка для зубної щітки Philips Sonicare For Kids відрізняється особливою формою і м'якістю щетинок, які повторюють форму зубів дітей від 7 років та забезпечують дбайливе чищення. Прогумована задня частина насадки забезпечує більш безпечне і комфортне чищення. Доступні насадки меншого розміру для дітей від 4 років.

 

До 75% ефективніше чищення порівняно зі звичайною зубною щіткою
Клінічні дослідження довели більш високу ефективність чистячих насадок Philips Sonicare For Kids у видаленні нальоту порівняно зі звичайними зубними щітками. Зуби вашої дитини будуть краще захищені від карієсу, а відвідування стоматолога стане набагато приємнішим. Більш ефективний догляд гарантований - або ми повернемо гроші.

 

 

Чудове очищення і максимальна ефективність
Звукова щітка забезпечує максимум ефективності за короткий проміжок часу, протягом якого дитина чистить зуби. Вона допомагає прищеплювати здорові звички і покращувати техніку чищення зубів.

 

 

Технологія, що забезпечує максимальну звукову вібрацію
Насадки для чищення Philips Sonicare - важлива складова нашої технології, заснованої на 31 000 коливальних рухів у хвилину, що здійснюються з високою частотою і амплітудою. Наша неперевершена звукова технологія передає імпульси від ручки до кінчика насадки для чищення. Це створює динамічний потік рідини, який ефективно очищує міжзубні проміжки і ділянки вздовж лінії ясен.

 

Підходить до будь-якої щітки Philips Sonicare зі знімними насадками

Насадки для зубної щітки Philips Sonicare For Kids можна знімати і знову встановлювати на щітку, надійно фіксуючи їх, що значно спрощує процес очищення та обслуговування.


 

Ефективний догляд для здоров'я порожнини рота
Ця насадка, як і всі оригінальні чистячі насадки Philips Sonicare, безпечна для ясен і зубів. Ми ретельно тестуємо кожну насадку і гарантуємо неперевершену якість і надійність продукції.

 

Індикаторні щетинки забезпечують ефективність чищення
Не завжди помітно, проте із часом насадки для чищення втрачають жорсткість і поступово зношуються. Індикаторні сині щетинки вицвітають і стають білими, сигналізуючи про необхідність заміни. Для оптимальних результатів замінюйте очищувальну насадку кожні три місяці.