Пошук

  • ua
  • ru

Фітнес-браслет Samsung Galaxy Fit E (SM-R375NZYASEK) Yellow

Код: 6469709

  • Сумісність: Android/iOS
  • Матеріал браслета/ремінця: Силікон
  • Наявність екрана: Є
  • Інтерфейс: Bluetooth 4.2
Немає в наявності Подивитися схожі товари →

Характеристики

  • Діагональ екрана 0.74
  • Роздільна здатність дисплея 128x64
  • GPS/AGPS Немає
  • GSM/GPRS Немає
  • Ємність батареї, мАгод 70
  • Розміри (Ш х В х Т), мм 40.2 х 16 х 10.9
  • Матеріал Силікон
  • Основний колір Білий
Всі характеристики

Потроюйте свій стиль 

Представляючи собою компактний і дуже привабливий аксесуар, Samsung Galaxy Fit e може допомогти ще й займатися будь-якими видами спорту, дотримуючись здорового ритму. Цей мініатюрний фітнес-браслет здатний сам визначати більшість видів активностей, якими ви займаєтеся і цілодобово контролювати ваш пульс, щоб підтримувати серце в порядку. Крім цього, він буде незамінним під час плавання, так як захищений від проникнення вологи і зможе відстежувати ваш сон, щоб гарантувати здоровий відпочинок усьому організму.

Покаже інформацію за помахом руки
Простий доступ до ваших досягнень, який відкривається за помахом руки. Чіткий і контрастний PMOLED-дисплей зможе відобразити будь-яку цікаву для вас інформацію в будь-який час дня і ночі - достатньо лише підняти руку.

У ритмі вашого життя
Надійність конструкції Samsung Galaxy Fit e дозволяє вам не турбуватися про його збереження і насолоджуватися життям на повну. Він цілодобово може супроводжувати вас, і зовсім не важливо, що ви робите - розслабляєтеся на вечірці або займаєтеся спортом, він ваш найкращий помічник у всьому.

Заряд надовго
Активне використання Samsung Galaxy Fit e протягом дня, інтенсивне тренування, часта перевірка часу, повідомлень, пульсу та іншої інформації - усе це садить акумулятор фітнес-браслета. У новому Fit e встановлена сучасна і потужна батарея, щоб завжди дозволяти вам у першу чергу активно проводити час і підзаряджатися лише один раз у тиждень.

Допомагає виконувати поставлені завдання
У будь-яких видах тренувань і при будь-якій вашій активності Samsung Galaxy Fit e буде поруч з вами і зможе повноцінно контролювати їх. Він найкращим чином захищений від впливу навколишнього середовища і придатний навіть для плавання або прийняття душу, що дозволить використовувати його 24 години на добу. У свою чергу же він буде контролювати виконання будь-яких поставлених цілей, які для вас актуальні.

Усе важливе на екрані
Синхронізуючись з вашим смартфоном, Samsung Galaxy Fit e здатний повідомляти вас про будь-які події, що відбуваються на ньому. Дзвінки, повідомлення або інші повідомлення від додатків - усе буде показано на чіткому екрані Fit e, і ви зможете приймати зважене рішення діставати телефон з кишені, або ж продовжувати займатися важливими справами, якими ви зайняті.

Пульс вимірюється постійно
З будь-яким видом спортивного навантаження або просто при звичайній ходьбі або уві сні, ваш пульс відображає навантаження на ваше серце, а, відповідно, і на весь організм. Точно контролюючи його в реальному часі і правильно формуючи статистику Samsung Galaxy Fit e вміє передавати ці дані в додаток Samsung Health, де ви можете зручно їх переглядати і аналізувати.

Покращують ваш сон
Відстежує якість вашого сну, фітнес-браслет Samsung Galaxy Fit e допомагає зрозуміти наскільки якісно ви відпочиваєте. При недостатньому зануренні у фази глибокого сну або інших тривожних факторах, ви не зможете стати активним вдень. Саме для цього важливо отримувати достовірну інформацію і рекомендації від розумного фітнес-браслета, який у підсумку допоможе вам стати продуктивнішим у денний час і підтримати ваше здоров'я на належному рівні.

Дуже красивий
Тонкий, акуратний і дуже витончений дизайн нового Samsung Galaxy Fit e допомагає йому вливатися в будь-який образ, який би ви на себе ні приміряли. Діловий костюм, вечірнє вбрання, або просто вільний одяг для відпочинку - у кожному із цих образів новий фітнес-браслет буде виглядати дуже виграшно. А різні колірні рішення ще й допоможуть вам яскраво виділятися, на тлі інших.