Пошук

  • ua
  • ru

Фен Philips HP8233/00

Код: 6033428

  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 2200 Вт
  • Кількість швидкостей: 2
Немає в наявності Подивитися схожі товари →

Характеристики

  • Тип Звичайний
  • Потужність, Вт 2200
  • Кількість швидкостей 2
  • Кількість температурних режимів 3
  • Насадки Концентратор; Дифузор
  • Розмір концентратора, мм 11
  • Функції Іонізація; Холодне повітря; Захист від перегріву; Турбо режим
  • Особливості Петелька для підвішування
  • Довжина кабелю, м 1.8
  • Колір Чорний, фіолетовий
Всі характеристики

Швидка сушка при низькій температурі з технологією ThermoProtect

Елегантний, жіночний дизайн, що підкреслює високу якість.
Цей фен відрізняється стильним вдосконаленим дизайном, м'якими плавними контурами і подовженою формою, а точність укладання і високоякісні матеріали і покриття свідчать про високу якість роботи приладу.

Налаштування температури ThermoProtect
Технологія ThermoProtect забезпечує оптимальну температуру сушки волосся і його додатковий захист від перегріву. Чудові результати досягаються при тій же потужності повітряного потоку, але більш делікатним способом.
Фен потужністю 2200 Вт для створення об'ємної укладки, як у салоні краси
Цей професійний фен потужністю 2200 Вт створює потужний потік повітря. Вдале поєднання потужності і швидкості допомагає скоротити час сушіння і полегшити створення укладки.
Система іонізації для гладкого блискучого волосся
Надайте волоссю блиску за допомогою системи іонізації. Негативно заряджені іони пом'якшують волосся і забезпечують антистатичний ефект, що сприяє закриттю волосяних лусочок і надає додаткового блиску. Волосся стає гладким, прямим і шовковистим.
Шість режимів нагріву і швидкості для різних типів волосся
Швидкість і нагрів легко регулюються, що сприяє створенню ідеальної укладки. Шість режимів забезпечують повний контроль за процесом сушіння волосся, що дуже зручно для створення акуратної стильної укладки.
Вузька насадка-концентратор 11 мм для ідеальної укладки
Ультравузька насадка-концентратор 11 мм направляє повітряний потік для точної укладки на певних ділянках. Підходить для надання необхідної форми і фіксації укладки при завершенні образу.
Турборежим для дуже швидкого сушіння
Кнопка турбо збільшує потік повітря, що дозволяє сушити волосся ще швидше.
М'який масаж голови і максимальний об'єм зачіски
Зручна масажна насадка-дифузор асиметрично зігнутої форми значно полегшує укладання. Завдяки рівномірному розподілу повітряного потоку дифузор забезпечує більш дбайливу сушку, надає додаткового об'єму волоссю і зменшує його сплутування. Масаж сприятливо впливає на шкіру голови, підвищуючи життєздатність волосся. Для найкращих результатів помістіть прилад біля тім'яної області, ближче до коріння волосся: масажні пальчики дифузора допоможуть надати волоссю об'єму, пружності і створити кучері.
Додатковий догляд за допомогою керамічних нагрівальних елементів, випромінюючих тепло в далекому інфрачервоному діапазоні
Керамічний елемент випромінює хвилі в далекому інфрачервоному діапазоні, створюючи м'яке тепло, висушує волосся зсередини і захищає його від перегріву, при цьому швидкість і ефективність пристрою не знижується.
Холодний обдув для фіксації укладки
Холодний обдув використовується всіма професійними перукарями. При натисканні кнопки подається потужний потік холодного повітря, який допомагає зафіксувати укладку.
Мережевий кабель 1,8 м
Зручність використання завдяки кабелю живлення довжиною 1,8 м.
Зручна петелька для зберігання
Розташована в основі рукоятки петелька з гумовим покриттям забезпечує зручне зберігання фена - вдома або в готелі.
Змінний повітрозабірний фільтр для швидкого і легкого очищення
Змінний повітрозабірний фільтр фена зручний у використанні: просто зніміть його для очищення. Регулярне чищення перешкоджає скупченню пилу і волосся і забезпечує ефективну сушку.